NOVEMBRSKI OBISKI




Sem ter tja, sem ter tja
veter z listjem se igra.
Sem ter tja, sem ter tja
nosi kapljice dežja.
Sem ter tja, sem ter tja
vijugata dežnika dva.

Olga Denac



Dobrodošlica,

vsem vam, ki nas rade berete in še posebna dobrodošlica ustvarjalki KLARI, ki nas je danes obiskala. Klara je ena od nagrajenk prejšnjega meseca in z veseljem se je odzvala na naše povabilo, da se predstavi.


Prihajam na obisk!

Sem KLARA, žena in mami trem čudovitim deklicam; na blogu znana tudi kot 

KLARKA - 

https://my-favouriteday.blogspot.com/

Z ustvarjanjem sem se začela ukvarjati pred najino poroko leta 2012, ko sem sama naredila vabila, takrat samo s škarjami, štanco in rezalnikom :). Od takrat se je število pripomočkov zelo povečalo - obratno sorazmerno s količino časa (družina, služba), ki ga imam za ustvarjanje.

Danes z veseljem prihajam na obisk (hvala za vabilo)! Ker se v teh časih, z masko na obrazu, ne more jesti in piti, bomo pa poklepetali in poslušali glasbo:).

Tale voščilnica je nastala za mojega atija, ki bo konec novembra praznoval okroglo - 70! Za 60.rojstni dan je dobil diatonično harmoniko, ki jo predvsem rad zaigra pred vnuki. 

Hvala za vabilo in veliko ustvarjalnih navdihov!

Klara (Klarka)


Hvala tebi Klara za obisk ! 
Naredila si čudovito voščilnico in tvojemu očetu želimo, da bi še dolgo veselo "špilal" na harmoniko !



Vsem želimo veliko zdravja in potrpljenja, tako doma, kot za ustvarjalno mizo !

Veana, Majda, Sonja, Hali, Valerija, Janja




 

5 komentarjev:

  1. Lepo je, ko imena dobivajo tudi podobo in s tem izdelki gostujočih dodano vrednost. Veseli hiški hvala za predstavitve, Klarki pa še veliko užitkov pri ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Še dobro, da lahko priodemo k vam na obisk in se tako podružimo tudi v sliki, ne samo v besedi :). Klara se je super predstavila in naredila lepo voščilnico za očeta :).

    OdgovoriIzbriši
  3. O kako lepo je po dolgem času Klaro tudi videti. Čudovita si. Zelo lepa predstavitev in prekrasna voščilnica. Oče bo zelo vesel. Vse dobro vsem, pozdravček Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdravljena Klara. :-) Kako lepo, da si prišla na obisk! Krasno voščilnico si nam prinesla pokazat. Želim ti veliko užitkov pri ustvarjanju. Pošiljam pozdrave vsem tvojim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Klara, kako lepo te je srečati v Veseli hiški in se takole podružiti ter poklepetati. Prisrčno dobrodošla. Tvoja voščilnica pa srčna kot ti.
    Ti pošiljam velik objem, Majda

    OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -