OKTOBRSKI IZZIV # 11 VINTAGE


 Jesen se tiho prikrade,
barve naravi ukrade.
List za listom porumeni,
navdih za nov izziv
v oktobrskem gozdu poišči tudi Ti.
(7 g vitamina B)

Živijo punce !

List za listom na koledarju se tudi v tem negotovem času hitro obrača in že na njem piše 1. oktober.

V tem mesecu res ne smete zamuditi VINTAGE izziva, katerega navdih lahko ustvarjalčevo oko ujame sredi jesensko porumenele narave.
Vaš izdelek naj vsebuje pridih davnih dni, okrasje v plasteh, fotografijo iz babičinega predala ali "vonj" po spominih. Daljši večeri so kot nalašč za aktivnosti ustvarjalnih dlani. Pridružite se nam !

Danes smo pri selitvi v našo staro hiško imele nekaj tehničnih težavic, zato malček zamujamo, a sedaj vse štima in z veseljem ti predstavljamo naše izdelke !













Temo za tokratni Izziv - VINTAGE je izbrala Valerija ter za naključno zmagovalko pripravilo tole prekrasno nagrado. Najlepše TOP3 pa bomo stanovalke skupaj izbrale.


Naj te nostalgija po dobrih starih časih potegne v svoj objem in ustvarila boš prav gotovo nekaj posebnega in čudovitega !

Veana, Majda, Valerija, Janja, Sonja, Branka


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

5 komentarjev:

  1. Uh, ene, ki je doma v vintage stilu smo se že znebili!!!!....Majda...še dobro, da si v komisiji...tole je pa čisto tvoj stil...in učiteljica....O madonca...., če dobro razmislim....Majda!!!!! A si huda in stroga učiteljica??????? Punce....izdelki so fantastični....se že veselim...upam, da bo več kot 1 izdelek...jap...prejšnji mesec sem bolj švoh žurala v vaši hiški!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mojca, komaj čakam, da vidim, kaj bo nastalo in hvala, ker si z nami s tvojo nalezljivo pozitivno energijo - od nje Vesela hišica kar poka;-)
      Objem, Majda

      Izbriši
  2. oo, kakšen lep izziv in te vaše inspiracije, kapo dol, bi jih človek kar gledal in gledal ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Tina, hvala, ker se spet in spet igraš z nami. Več kot nas je, bolj je veselo :-)
      Objem, Majda

      Izbriši
  3. Res me kar nekaj časa ni bilo med mojim papirčki. Moram priznati, da me ta vintage izziv prav pošteno muči, da bi se ga lotila.
    Med tem, ko se sprehajam gor in dol po postu in opazujem vaše izdelke, me prav pošteno skrbi kako naj se lotim naloge. Vsi predstavljeni izdelki so fantastični!
    Pošiljam velik koš pozitivne energije v Veselo hiško.

    OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -