MARČEVSKI OBISKI



Glejte na vrh gore,
tamkaj je križišče,
tam so se nagnetli
sonce in oblaki,
vsakdo smer si išče.


Rinejo oblaki
sivi, črni, beli:
radi bi vsi mokri,
radi bi vsi pusti
sonce prehiteli.

Jaz pa sem prometnik
in zakličem glasno:
Sonce ima prednost!

Pridi, sonce, toplo sonce, 
Glej, nebo je jasno!
(Neža Maurer/Pridi, sonce)


Danes se nam je v Veseli Hiški pridružila Keti in s sabo prinesla eno samo sonce.  
Njena nežna škatlica presenečenja je bila izbrana med TOP 3 februarskega izziva RUMENA KOT SONCE.

Takole se nam je predstavila:

Sem Katarina, za prijatelje Keti. 

Če dobro pomislim, sem v bistvu resneje začela z ustvarjanjem šele po pravosodnem izpitu leta 2010. Nove dimenzije pa so se mi odprle, ko sem si decembra 2011 podarila prvi Sizzix Big Shot strojček. Moja kolekcija strojčkov in šablon je od takrat seveda precej pridobila na obsegu ampak z veseljem pokukam po trgovinah za kakšno novo igračko, ki jo seveda nujno potrebujem. Uporaba rezalnih šablon je še vedno moja najljubša tehnika, čeprav se včasih lotim tudi štampiljk in barvanja. Največkrat uporabljam Sizzix šablone in pripomočke Najlepšega para. Predstavljate si lahko moje navdušenje, ko sem bila marca 2017 povabljena k sodelovanju z Ellison Europe Limitied kot Sizzix "influencerka".

 

Na mojem blogu Keti's ProjectsFB strani in Instagram profilu poskušam čim bolj redno objavljati moje izdelke, rada pa sodelujem tudi v različnih ustvarjalnih izzivih. Svoj stil bi verjetno lahko opisala kot "clean and simple". Velikokrat pa posežem zlasti po roza in vijoličnih odtenkih. 

Ustvarjanje je zagotovo v moje življenje prineslo veliko pozitivne energije, sproščenih večerov v ustvarjalni sobici, veselja ob pošiljanju voščilnic, pa tudi veliko novih, prijetnih poznanstev, tako virtualnih kot tudi osebnih. Zadnje čas prav pogrešam naša tradicionalna druženja v živo, na kakšnih delavnicah. Me pa veseli, da se dobimo vsaj virtualno. 

Poleg papirčkanja tudi kvačkam, se trudim s kaligrafijo in uživam v pobarvankah za odrasle. Sicer pa rada berem, grem na kakšen izlet ali potovanje, pogledam kak romantičen film, plešem in se preizkušam v novih stvareh. Moja nova strast so sobne rastline in nekaj lončnic že čaka, da jim izdelam makrame obešalo, ker mi počasi zmanjkuje praznih polic zanje.  

Hvala še enkrat za povabilo v vašo družbo. 
Z veseljem sem vam pridružim še kdaj.
Keti



Keti je s sabo prinesla čudovito voščilnico, z njo pa pridih pomladi. 
Jo slutiš, vonjaš tudi ti?




 Keti, srčna hvala za obisk.
V teh čudnih časih so druženja, kot je bilo današnje,  še toliko bolj dragocena :)



Ob slovesu naj vas spomnimo, 
da v Veseli hiški poteka marčevski izziv - oranžna kot buča.


Skupaj s sponzorjem meseca marca trgovino Rayher

se veselimo vaših mojstrovin. 



Prepustite se prometniku na nebu in uživajte v prihodu pomladi.


Branka, Janja, Majda, Sonja, ValerijaVeana



 


5 komentarjev:

  1. Živijo Keti ! Prav veselo popoldne sem preživela v tvoji družbi in z zanimanjem sledila vsem tvojim hobijem in idejami. Zanimivo je, da smo ustvarjalke ročno spretne še pri drugih stvareh, tudi sama kvačkam, pišem kaligrafijo, tudi makram čaka... In hecen je tisti tvoj stavek, da si rada privoščiš igračke in sem pomislila, da smo res kot otroci s tem našim ustvarjanjem. Neobvladljive, neustavljive...Tvoja voščilnica z modrimi rožami je čudovita in verjamem, da nas boš še kdaj razveselila s svojim obiskom. Naj bo veliko veselega ustvarjanja še naprej v tvojem domu ! Objem, Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Keti, kakšno presenečenje me je čakalo danes - tudi moja hiška je postala tako zelo vesela, ob občudovanju tvoje voščilnice v živo :-)
    Hvala, ker si tako lepo polepšala moje praznovanje, Majda

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo te je "srečati" po dolgem času. Tudi jaz pogrešam srečanja, pogovore v živo. Ampak saj bo prišel tudi ta čas spet. Prekrasno voščilnico si prinesla s sabo :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ketti, lepo te je "videti v živo" in občudovati tvojo "slim line" mojstrovinov modri. Lepo si se predstavila :)!

    OdgovoriIzbriši
  5. Za uvod še ena čudovita pesem. Potem pa prijetno branje o še eni super ustvarjalki. Čestitke Keti za njene ustvarjalne dosežke.

    OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -